Kapsalon

Bent u op zoek naar een kapper regio Edegem, Aartselaar, Lier, Kontich en Mortsel? Kom langs bij Linea. Wij zijn een team van experts met verschillende specialisaties: van kleuringen tot bruidskapsels

Bovendien kan u in het kapsalon genieten van een prachtig interieur om volledig tot rust te komen. Het kapsalon baadt in het licht en het ademt ruimte uit. Het was dan ook Marc zijn bedoeling een open ruimte te creĆ«eren waar mensen even opgelucht kunnen ademhalen.

De diepe ruimte lijkt op het eerste gezicht dit bovenvermelde beeld niet waar te maken, maar eenmaal de ruimte te hebben bereikt aan de tuinkant, ontdek je een groene ruimte die het licht en het groen toelaat.

De natuur is een deel van het interieur, de vele ramen integreren het groen van de tuin. Als de zon schijnt lijkt het alsof je je zelfs in de tuin waant. Om de open ruimte niet te breken, heeft Marc ervoor gekozen geen spiegels te zetten aan de tafel waar er gekleurd wordt. Mensen kunnen op die manier in de tuin kijken of met elkaar praten. Aanvankelijk was het een experiment, maar ondertussen zijn er al veel positieve reacties op gekomen.

Helaas is er op dit moment geen schoonheidssalon meer aanwezig.

Contacteer ons Maak uw afspraak online