WELKOM

LINEA MK

Home / Trouwkapsels

TROUWKAPSELS

team

Dé meerwaarde van het kapsalon Linea MK is het totaalconcept van kapsalon en schoonheidsinstituut. Op het gebied van producten is Marc iemand die enkel het allerbeste wil. Zo zal hij steeds op zoek gaan naar nieuwe en verbeterde producten. 

We werken vanaf 2018 ook met GOLDWELL. Daar hebben exclusief het luxegamma KERASILK van hun. Natuurlijk ook de ELUMINATED HAIR COLOR MET @PURE PIGMENTS zodat de kleuren een langere houdbaarheid hebben mocht niet ontbreken. Daarnaast werken we ook nog met plantaardige EOS kleur.

Door het grote succes van de Australische producten KEVIN MURPHY, werken we sinds juli 2013 met hun hoogtechnologische kleurenlijn die verzorgend kleurt. Shampoos, gels, sprays en zo verder zoekt hij in het aanbod van zeer professionele merken, die bekend staan om hun kwaliteit.

Als er naast deze deskundigheid dan toch een specialisatie moet vermeld worden, dan zijn de kapsels voor de bruiden een vermelding waard. Ook avondkapsels vallen bij velen in de smaak, daar zijn teamalles op de voet volgt van de nieuwste trends.

Contacteer ons!Maak uw afspraak online!

Voor en na

Avondkapsel

Blijf op de hoogte van ons nieuws en onze promoties

VOLG ONS